Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Természetes Kalcium

Az erős és egészséges csontokhoz, hajhoz, körömhöz és fogakhoz megfelelő mennyiségű kalciumbevitelre van szükség. A kalciumban gazdag étrend illetve a kalciumpótlás mégsem feltétlenül garantálja, hogy a szervezet képes feldolgozni és beépíteni a kalciumot.

Az erős és egészséges csontokhoz, hajhoz, körömhöz és fogakhoz megfelelő mennyiségű kalciumbevitelre van szükség. A kalciumban gazdag étrend illetve a kalciumpótlás mégsem feltétlenül garantálja, hogy a szervezet képes feldolgozni és beépíteni a kalciumot.

Calciocare tabletta vöröskorall-tartalma folytán biológiailag hozzáférhető formában biztosítja a természetes, megfelelő mennyiségű kalciumforrást. A Calciocare tabletta speciális összetevői segítenek a szervezetnek jobban hasznosítani egyéb élelmiszerekkel felvett természetes kalciumot is.

Calciocare tablettákban a gyógynövények pontosan meghatározott arányban és az ősi, több ezer éves hagyományos ájurvédikus recepteknek megfelelően készülnek. A speciális összetevők javítják a létfontosságú tápanyagok biohasznosulását, mely szinergizmust, azaz a kollektív előnyös hatást jelent, mely sokkal erősebb, mint az összetevők külön-külön kifejtett hatása.

Az elkészítés során a vörös korallt nagy gonddal készítik elő és a tabletta gyümölcs alapú összetevőit különleges módszerekkel úgy dolgozzák fel, hogy az egészségre gyakorolt előnyös hatásaik megmaradnak.

Calciocare tabletta:

  • támogatja a szervezet képességét, hogy a kalciumot felszívja és hasznosítsa,
  • tablettánként 220 mg biológiai, természetes eredetű kalcium-karbonátot tartalmaz,
  • segíti a kalcium, egyéb tápanyagok valamint fontos energiaforrások beáramlását a sejtekbe,
  • segít metabolizálni a  zsírszövetet az egészséges csontok, fogak, haj és köröm növekedése érdekében. Az ájurvéda ősi tudománya szerint a zsírszövet egészséges metabolizmusa biztosítja az egészséges csont, fog, haj és köröm növekedését.

Egyik fontos összetevője a guduchi (Tinospora cordifolia) növény, mely különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Támogatja a szövetek anyagcserét és tisztán tartja a szövetek közötti csatornákat is. Ez lehetővé teszi a kalcium szabad áramlását a szövetek között. Ez a gyógynövény tisztítja és egyensúlyozza a zsírszövetet (méda dhátu), mely az ájurvéda szerint csontépítés elsődleges nyersanyaga, azaz az ideális csontképzés kulcsa.

Az Amla növény javítja a kalcium felszívódását és biohasznosulását.

A bhumiamalaki (Phyllanthus amarus) rászajána, öregedés elleni gyógynövény. Hatékonyan támogatja a májat, melynek szerepe alapvető a szövetek egészséges anyagcseréjében és így a csontszövet egészséges képződésében is.

Összetevők:

  • Emblica officinalis-Amalaki
  • Tinospora cordifolia-Guduchi
  • Corallium rubrum-Vörös koral
  • Phyllanthus niruri- Bhumiamalaki

Adagolás: napi 1-2 tabletta meleg vízzel.

1 doboz 1 havi adagot tartalmaz

Tartalomhoz tartozó címkék: Csont_ izom_ ízület