Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mire használható az Amrit Kalash Ambrózia tabletta (MA5)? Miért kell az Amrit Kalash lekvárral (MA 4) együtt szedni?

Az Amrit Kalash lekvár MA4 és tabletta ( MA4T), valamint  az Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta (MA 5) – miközben mindkettő rendkívül erős antioxidáns és immunrendszer erősítő - sok szempontból egymást kiegészítő hatású termék.

Ugyanakkor az Amrit Kalash szettben (MA4 + MA5, vagy MA4T +MA5​) az összetevők egymás hatásait sokszorosan erősítik, így együttesen erősebbek, mint ha külön-külön alkalmaznánk őket.

Az Amrit Kalash lekvár MA4 és tabletta ( MA4T ), valamint  az Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta (MA 5) – miközben mindkettő rendkívül erős antioxidáns és immunrendszer erősítő - sok szempontból egymást kiegészítő hatású termék.

Ugyanakkor az Amrit Kalash szettben (MA4 + MA5, vagy MA4T +MA5) az összetevők egymás hatásait sokszorosan erősítik, így együttesen erősebbek, mint ha külön-külön alkalmaznánk őket.

Néhány az egymást kiegészítő-erősítő hatások közül:

Míg a Maharishi Amrith Kalash lekvár vagy tabletta (MA 4 vagy MA 4T) elsősorban a testünkre hat, addig a Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta (MA 5) nagy mértékben elősegíti az elme egészséges harmonizációját is, testünkkel és környezetünkkel egyaránt.

Életműködésünk szempontjából az MA 4 egyik fő hatása az „Agni”, azaz az „élet tüze”, az életerő erősítése, míg az MA 5 az egyik legerősebb „Rasayana”, fiatalító hatású készítmény. Fogyasztásuk között javasolt legalább 20 perc vagy fél óra megtartása. Először az MA4-et vegyük be, például étkezés előtt, majd az MA 5-öt, például étkezést követően. A Transzcendentális Meditáció gyakorlása előtt is javasolt használatuk.

Fiziológiánkban az MA 4 (Maharishi Amrith Kalash lekvár vagy tabletta) elsősorban a következő szöveti szintekre hat: Rasa - nyirok,  Rakta –vér, Mamsa –izom, Medha – zsír, valamint cukoranyagcsere és hormonok.

Fiziológiánkban az MA 5 (Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta) elsősorban a következő szöveti szintekre hat: Asthi - csont,  Maja – csontvelő és idegrendszer, Sukra – fertilitás, valamint az MA 4-hez hasonlóan a Medha – zsír, valamint cukoranyagcsere és hormonok.

Az MA 4 (Maharishi Amrith Kalash lekvár vagy tabletta) főleg a Pitta dósa működéséhez kapcsolódik. Erős hatással bír a kiegyensúlyozatlan Pitta dósa hatásaival szemben, melyek különösen a bőr, a szem, a vér, a máj, a nyombél, valamint a hormonális rendszer tekintetében jelentkeznek.

Az MA 5 (Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta) főleg a Váta dósa működéséhez kapcsolódik. Erős hatást gyakorol a Vata dósára – így kiváló a csontok, csontvelő, idegrendszer egészsége érdekében, és szoros kapcsolatban áll  az immunrendszer egészséges működésével.

Számos tudományos kutatás történt az Amrit Kalash készítményekről, melyek igazolták az ősi formulák (MA  4; MA 4T; MA 5) egyéb közös előnyeit:

-A készítmény egyik leglényegesebb funkciója az immunrendszer erősítése. Ezt mind állatkísérletekben, mind embereken végzett vizsgálatok során alátámasztották. Rendszeres szedésével megelőzhetőek a fertőző betegségek.

- Jelentősen csökken az allergiára való hajlam. Megszűnnek, vagy jelentősen csökkennek az akár hosszú éven át fennálló allergiás tünetek.

- Nő az általános teljesítő- és ellenálló-képesség.

- Kiegyensúlyozza az elmét. Életerővel tölt fel és megvéd a stressz káros következményeitől.

- Érdekes, hogy az Amrit Kalash a vérlemezkék (trombociták) összetapadását csökkenti, vagyis a vérrögképződést –ezáltal a trombózist, infarktust-  is megakadályozhatja. Ugyanezen hatás elérésére a modern orvostudomány sokszor például Aszpirint használ, aminek sajnos mellékhatásai vannak.

- Az Amrit Kalash hatásmechanizmusából adódóan jelentős gyulladás csökkentő hatással bír.

- Amrit Kalash a káros kémiai anyagok ellen is folyamatos védelmet nyújt, mivel semlegesíti azok szabad gyökökre gyakorolt hatását. Ezért javasolt például dohányosok számára is.

- A fiatalító hatást is sikerült bebizonyítani: az Amrit Kalasht szedő - vizsgálatban résztvevő-  személyeknél lelassultak az öregedésre jellemző kémiai és biológiai folyamatok.

- Speciális vizsgálatokkal megállapították, hogy az Amrit Kalash képes kijavítani a DNS hibáit. A rákos sejtek abban a folyadékban, amelyhez Amrit Kalast adtak, egészséges sejtekké differenciálódtak. Az elfajzott sejtek ilyen típusú visszaalakulása nagyon meglepő eredmény. Az Amrit Kalash aktiválja a sejtek önjavító enzimjeit.

- Csökkentik a kemo- és sugárterápia kedvezőtlen mellékhatásait

Tartalomhoz tartozó címkék: Amrit Kalash