Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Maharishi Amrit Kalash 3 részes készlet, cukormentes

Ár:
104.490 Ft
97.679 Ft
Cikkszám: 010037
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Maharishi Amrit Kalash mint természetes antioxidáns

Biokémiai tény, hogy a szabad gyököknek nevezett nagy reakcióképességű molekulák, káros vegyi folyamatokat gerjesztenek, és súlyosan roncsolják a sejteket. A szabad gyökök semlegesítéséhez ajánlott az antioxidánsokban gazdag friss gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztása. Szintén gyakran javasolják ebből a célból a C- és E- vitaminokat, mint táplálékkiegészítőket.

A Maharishi Amrit Kalash kizárólag természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket. A Maharishi Amrit Kalash két külön termékből áll, amelyek kiegészítik és erősítik és egymást., így ajánlatos őket egyszerre fogyasztani. A gyümölcs- és gyógynövénypaszta tabletta formájában is kapható (MA 4T), mely és cukor nélkül készül, így azok is fogyaszthatják, akik cukormentes diétára szorulnak.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Tartalom: 3x MA 4T + 3x MA 5

MA 4T, Maharishi Amrit Kalash cukormentes tabletta, 60 g

Összetevők: Az ajánlott napi adag (2 tabletta) a következő összetevőket tartalmazza:

Emblica officinalis (amalaki) 1013 mg, Terminalia chebula 506 mg, Santalum album (fehér szantálfa) 47 mg, Mesua ferrea 47 mg, Cinnamomum zeylanicum (ceiloni fahéj) 39 mg, Elettaria kardamomum (kardamom) 39 mg, Centella asiatica 35 mg, Convolvulus pluricaulis 35 mg, Curcuma longa (kurkuma) 23 mg, Piper longum 23 mg, Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) 23 mg, Embelia ribes 23 mg. Keményítő tápióka. Cyperus scariosus 19 mg, Cyperus rotundus 19 mg.

Vizes kivonat: Stereospermum suaveolens 4 mg, Solanum xanthocarpum 4 mg, Phaseolus trilobus (vad gramm) 4 mg, Uraria picta 4 mg, Desmodium gangeticum 4 mg, punarnava 4 mg, Oroxylum indicum 4 mg, Pueraria tuberosa 4 mg, indiai spárga (shatavari) 4 mg, Clerodendrum phlomidis 4 mg, Gmelina arborea 4 mg, Teramnus labialis 4 mg, Aegle marmelos 4 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 4 mg, Saccharum spontaneum (nádfű) 3 mg, nagy kaltropák 3 mg, Solanum indicum 3 mg, Gymnema aurantiacum 2 mg, Leptadenia reticulata 2 mg, Ipomoea digitata 2 mg, Tribulus terrestris 2 mg, Eragrostis cynosuroides 1mg. Cukornádgyökér 1 mg.

Adagolás: felnőtteknek: 1 tabletta naponta kétszer, meleg vízzel, éhgyomorra.  

Minőségét megőrzi: a termékdoboz oldalán találhatóak szerint

Ne lépje túl a megadott napi ajánlott adagot.

Fontos: Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja.

Az Amrit Kalash számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. Kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is.

Az Amrit Kalash és a szabad gyökök

Sharma professzor, az Amrit Kalash és más ájurvédikus gyógymódok kutatója, vizsgálatait a világ egyik vezető - szabad gyökökkel foglalkozó -  tudósával, a tokiói Niva professzorral együtt végezte. Közös kutatásaik meglepő eredménnyel szolgáltak. Az Amrit Kalash egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az, hogy szinte hihetetlen mennyiségben és gyorsasággal képes semlegesíteni a szabad gyököket, és így megóvni a szervezetet azok káros hatásaitól. Hatékonyabbnak bizonyult, mint bármely más, eddig ismert szabadgyök-semlegesítő anyag, például a vitaminok. A túlzott stressz hatására képződő szabad gyökök például minden akut és krónikus megbetegedés kialakulásában döntő szerepet játszanak.

 

 Melyek az Amrit Kalash hatóanyagai?

 Az Amrit Kalash tartalmaz C- és E-vitamint is, valamint béta-karotint (ami az A-vitamin képzéséhez elengedhetetlen), méghozzá mindezt természetes formában. A lekvár alapja ghí, így tartalmazza annak hatóanyagait is, például olajat és zsírsavakat, melyek a zsírban oldódó vitaminok szállításában és a sejtalkotók felépítésében játszanak szerepet. A készítmény összetételéből adódóan sokféle ásványi anyag és nyomelem is megtalálható. Az elkészítés bonyolult lépései lehetővé teszik, hogy szervezetünk könnyen feldolgozza az Amrit Kalashban található speciális szabadgyök semlegesítőket.

 A modern orvostudomány a mai napig vitatkozik azon, helyesen cselekszünk-e, amikor a gyógyszertárban vásárolt vitaminokkal próbáljuk meg felvenni a harcot a szabad gyökök pusztító csapatai ellen. Az ájurvéda álláspontja egyértelmű: a vitaminokat, amikor csak lehetséges, a természet éléskamrájából, azaz azok természetes formájában kell felvennünk. Ebben az esetben is érvényes, hogy amennyiben a természet egyes alkotórészeit egymástól elszigeteljük, vagy ami még rosszabb, mesterséges úton - például génmanipulációval-  állítjuk elő, majd ezeket nagy mennyiségben vesszük magunkhoz, ezzel vállalnunk kell belső egyensúlyunk megbomlásának és a nem kívánt mellékhatásoknak a kockázatát.

 Több mint ötven magas szintű kutatócsoport vizsgálta az elmúlt években az Amrit Kalash tulajdonságait; negyvennél több tanulmány jelent meg a készítmény hatásairól:

 - Jelentősen csökken az allergiára való hajlam. Megszűnnek, vagy jelentősen csökkennek az akár hosszú éven át fennálló allergiás tünetek.

- Kiegyensúlyozza az elmét. Életerővel tölt fel és megvéd a stressz káros következményeitől.

- Az Amrit Kalash hatásmechanizmusából adódóan jelentős gyulladás csökkentő hatással bír.

- A fiatalító hatást is sikerült bebizonyítani: az Amrit Kalasht szedő - vizsgálatban résztvevő-  személyeknél lelassultak az öregedésre jellemző kémiai és biológiai folyamatok.

 Ezen nagyszerű hatások mellett a készítménynek még nagy mennyiségben sincs semmilyen mellékhatása, tartósan fogyasztható és hozzászokás sem észlelhető.

MA 5, Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta, 30 g

Összetevők: Az ajánlott napi adag (2 tabletta) a következő összetevőket tartalmazza:
Withania somnifera (ashwagandha) 200 mg, Glycyrrhiza glabra (édesgyökér) 200 mg, Ipomoea digitata 200 mg, Asparagus adscendens 200 mg. Sűrítő akácmézga. Emblica officinalis (amalaki) 20 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 20 mg, Asparagus racemosus (shatavari) 20 mg, Vitex trifolia 20 mg, Convolvulus pluricaulis 20 mg, Curculigo orchioides 20 mg, Vizes kivonat: Capparis aphylla 20 mg, Argyreia speciosa 10 mg. Csepegésgátló zsírsavak magnéziumsói. Kenőanyag-talkum.

Adagolás: Az ajánlott adag felnőtteknek: 1 tabletta naponta kétszer.

Minőségét megőrzi: a termékdoboz oldalán találhatóak szerint

Ne lépje túl a megadott napi ajánlott adagot.           

Fontos: Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja.

 

Az Amrit Kalash kifejezés annyit tesz: a halhatatlanság edénye. Az Amrit Kalash lekvár számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. A Maharishi Amrit Kalash kizárólag természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket.

Az Amrit Kalash (MA4 és MA4T) kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is. A gyümölcs- és gyógynövénypaszta (MA 4) tabletta formájában is kapható (MA 4 T), mely és cukor nélkül készül, így azok is fogyaszthatják, akik cukormentes diétára szorulnak. A Maharishi Amrit Kalash termék mellett létezik még a Maharishi Amrit Kalash Ambrózia tabletta is (MA 5). A két termék (MA 4 + MA 5, vagy MA 4T + MA 5) Amrit Kalash Szet formájában kiegészítik és erősítik és egymást, így ajánlatos őket egyszerre fogyasztani.

Receptje visszanyúlik egészen az Ájurvéda több ezer éves indiai eredetéig, amikor fiatalító és teljesítménynövelő hatásáról híressé vált. Ma az Amrit Kalash táplálék kiegészítőnek számít, mely kivételesen nagy hatással bír testre és elmére egyaránt.

 

Az Amrit Kalash és a szabad gyökök

 

Ahhoz, hogy az Amrit Kalasht az eredeti, szigorú követelményeknek megfelelően állítsák elő, 250 lépésre van szükség. Egy kilogramm kész lekvárhoz harminc kilogramm nyersanyagot használnak fel, ezért sem csodálkozhatunk azon, hogy ez a legköltségesebben előállítható és egyben a legtartalmasabb ájurvédikus táp1álékkiegészítő.

Sharma professzor, az Amrit Kalash és más ájurvédikus gyógymódok kutatója, vizsgálatait a világ egyik vezető - szabad gyökökkel foglalkozó -  tudósával, a tokiói Niva professzorral együtt végezte. Közös kutatásaik meglepő eredménnyel szolgáltak. Az Amrit Kalash egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az, hogy nagyon hatékonyan képes semlegesíteni a szervezet egyensúlytalanságait okozó szabad gyököket, és így megóvni a szervezetet azok káros hatásaitól. A túlzott stressz hatására képződő szabad gyökök például minden akut és krónikus megbetegedés kialakulásában döntő szerepet játszanak.

 

 Melyek az Amrit Kalash hatóanyagai?

 

 Ennek a kérdésnek a megválaszolásához segítségül kell hívnunk a természet végtelen bölcsességét. Az ájurvédikus készítmények valójában többek, mint csak az alkotórészeinek összessége. A valódi titok minden ájurvédikus készítmény — és így az Amrit Kalash — esetében is a megfelelő különleges gyógynövények és más hozzávalók kiválasztásában, valamint ezek speciális és pontos kombinációjában rejlik. Néhány hatóanyag és gyógynövény titkát már sikerült megfejteni.

 Az Amrit Kalash tartalmaz C- és E-vitamint is, valamint béta-karotint (ami az A-vitamin képzéséhez elengedhetetlen), méghozzá mindezt természetes formában. A lekvár alapja ghí, így tartalmazza annak hatóanyagait is, például olajat és zsírsavakat, melyek a zsírban oldódó vitaminok szállításában és a sejtalkotók felépítésében játszanak szerepet. A készítmény összetételéből adódóan sokféle ásványi anyag és nyomelem is megtalálható. Az elkészítés bonyolult lépései lehetővé teszik, hogy szervezetünk könnyen feldolgozza az Amrit Kalashban található speciális szabadgyök semlegesítőket.

Biokémiai tény, hogy a szabad gyököknek nevezett nagy reakcióképességű molekulák, káros vegyi folyamatokat gerjesztenek, és súlyosan roncsolják a sejteket. A szabad gyökök semlegesítéséhez ajánlott az antioxidánsokban gazdag friss gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztása. Szintén gyakran javasolják ebből a célból a C- és E- vitaminokat, mint táplálék kiegészítőket.

Tudományos kutatások igazolják, hogy a Maharishi Amrit Kalash magas koncentrációban tartalmaz antioxidáns vegyületeket.

 Mesterséges vitaminok vagy természetes táplálkozás?

 

 A modern orvostudomány a mai napig vitatkozik azon, helyesen cselekszünk-e, amikor a gyógyszertárban vásárolt vitaminokkal próbáljuk meg felvenni a harcot a szabad gyökök pusztító csapatai ellen. Az ájurvéda álláspontja egyértelmű: a vitaminokat, amikor csak lehetséges, a természet éléskamrájából, azaz azok természetes formájában kell felvennünk. Ebben az esetben is érvényes, hogy amennyiben a természet egyes alkotórészeit egymástól elszigeteljük, vagy ami még rosszabb, mesterséges úton - például génmanipulációval-  állítjuk elő, majd ezeket nagy mennyiségben vesszük magunkhoz, ezzel vállalnunk kell belső egyensúlyunk megbomlásának és a nem kívánt mellékhatásoknak a kockázatát.

 

 

 Milyen hatásai vannak az Amrit Kalashnak?

 

 Több mint ötven magas szintű kutatócsoport vizsgálta az elmúlt években az Amrit Kalash tulajdonságait.

 

Tudományos hivatkozások:

https://scholar.google.hu/scholar?hl=hu&q=Maharishi+Amrit+kalash&btnG=

 

- Kiegyensúlyozza az elmét. Életerővel tölt fel és megvéd a stressz káros következményeitől.

- Amrit Kalash a káros kémiai anyagok ellen is folyamatos védelmet nyújt, mivel semlegesíti azok szabad gyökökre gyakorolt hatását. Ezért javasolt például dohányosok számára is.

- Az Amrit Kalash egyensúlyozza az életkor előrehaladtával járó folyamatokat.

Az MA 4 lekvár, napi 2 x 1 teáskanálnyi fogyasztása mellett bő 1 hónapra elegendő.

További cikkek:

http://www.tminfo.hu/?s=amrit

http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/ajurvedikus-tanacsok-a-serdulokori-idegrendszeri-fejlodes-tamogatasahoz/

http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/lenyugozo-maharishi-amrit-kalash/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!