Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MA 4T, Maharishi Amrit Kalash cukormentes tabletta, 60 g

Ár:
18.882 Ft
16.402 Ft
Cikkszám: 10044
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Amrit Kalash számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. Kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is.

Az Amrit Kalash és a szabad gyökök

Sharma professzor, az Amrit Kalash és más ájurvédikus gyógymódok kutatója, vizsgálatait a világ egyik vezető - szabad gyökökkel foglalkozó -  tudósával, a tokiói Niva professzorral együtt végezte. Közös kutatásaik meglepő eredménnyel szolgáltak. Az Amrit Kalash egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az, hogy szinte hihetetlen mennyiségben és gyorsasággal képes semlegesíteni a szabad gyököket, és így megóvni a szervezetet azok káros hatásaitól. Hatékonyabbnak bizonyult, mint bármely más, eddig ismert szabadgyök-semlegesítő anyag, például a vitaminok. A túlzott stressz hatására képződő szabad gyökök például minden akut és krónikus megbetegedés kialakulásában döntő szerepet játszanak.

 Melyek az Amrit Kalash hatóanyagai?

 Az Amrit Kalash tartalmaz C- és E-vitamint is, valamint béta-karotint (ami az A-vitamin képzéséhez elengedhetetlen), méghozzá mindezt természetes formában. A lekvár alapja ghí, így tartalmazza annak hatóanyagait is, például olajat és zsírsavakat, melyek a zsírban oldódó vitaminok szállításában és a sejtalkotók felépítésében játszanak szerepet. A készítmény összetételéből adódóan sokféle ásványi anyag és nyomelem is megtalálható. Az elkészítés bonyolult lépései lehetővé teszik, hogy szervezetünk könnyen feldolgozza az Amrit Kalashban található speciális szabadgyök semlegesítőket.

 A modern orvostudomány a mai napig vitatkozik azon, helyesen cselekszünk-e, amikor a gyógyszertárban vásárolt vitaminokkal próbáljuk meg felvenni a harcot a szabad gyökök pusztító csapatai ellen. Az ájurvéda álláspontja egyértelmű: a vitaminokat, amikor csak lehetséges, a természet éléskamrájából, azaz azok természetes formájában kell felvennünk. Ebben az esetben is érvényes, hogy amennyiben a természet egyes alkotórészeit egymástól elszigeteljük, vagy ami még rosszabb, mesterséges úton - például génmanipulációval-  állítjuk elő, majd ezeket nagy mennyiségben vesszük magunkhoz, ezzel vállalnunk kell belső egyensúlyunk megbomlásának és a nem kívánt mellékhatásoknak a kockázatát.

 Több mint ötven magas szintű kutatócsoport vizsgálta az elmúlt években az Amrit Kalash tulajdonságait; negyvennél több tanulmány jelent meg a készítmény hatásairól:

 - Jelentősen csökken az allergiára való hajlam. Megszűnnek, vagy jelentősen csökkennek az akár hosszú éven át fennálló allergiás tünetek.

- Kiegyensúlyozza az elmét. Életerővel tölt fel és megvéd a stressz káros következményeitől.

- Az Amrit Kalash hatásmechanizmusából adódóan jelentős gyulladás csökkentő hatással bír.

- A fiatalító hatást is sikerült bebizonyítani: az Amrit Kalasht szedő - vizsgálatban résztvevő-  személyeknél lelassultak az öregedésre jellemző kémiai és biológiai folyamatok.

 Ezen nagyszerű hatások mellett a készítménynek még nagy mennyiségben sincs semmilyen mellékhatása, tartósan fogyasztható és hozzászokás sem észlelhető.

Összetevők:

Emblica officinalis, Terminalia chebula, Mesua ferrea, Santalum album, Cinnamomum zeylanicum, Elettaria cardamomum, Convolvulus pluricaulis, Centella asiatica, Centella asiatica, Glycyrrhiza glabra, Piper longum, Curcuma longa, Embelia ribes, Cyperus rotundus, Cyperus scariosus, Solanum indicum, Saccharum spontaneum, Oroxylum indicum, Stereospermum suaveolens, Gmelina arborea, Uraria picta, Desmodium gangeticum, Sida cordifolia, Clerodendrum phlomoides, Teramnus labialis, Phaseolus trilobus, Pedalium mures, Pueraria tuberosa, Solanum xanthocarpum, Aeglea marmelos,  Boerhaavia diffusa, Saccharum officinarum, Leptadenia reticulata, Tribulus terrestris, Asparagus racemosus, Eragrostis cynosuroides, Ipomoea digitata, Gymnema aurantiacum, Hydroxypropyl methylcellulose, starch of cornflour (glutenfree)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!