Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MA 4 + MA 5, Maharishi Amrit Kalash SZETT

Ár:
33.796 Ft
29.851 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Amrit Kalash kifejezés annyit tesz: a halhatatlanság edénye.

Az Amrit Kalash lekvár számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. A Maharishi Amrit Kalash kizárólag természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket.

Receptje visszanyúlik egészen az Ájurvéda több ezer éves indiai eredetéig, amikor fiatalító és teljesítménynövelő hatásáról híressé vált. Ma az Amrit Kalash táplálék kiegészítőnek számít, mely kivételesen nagy hatással bír testre és elmére egyaránt.

Ahhoz, hogy az Amrit Kalasht az eredeti, szigorú követelményeknek megfelelően állítsák elő, 250 lépésre van szükség. Egy kilogramm kész lekvárhoz harminc kilogramm nyersanyagot használnak fel, ezért sem csodálkozhatunk azon, hogy ez a legköltségesebben előállítható és egyben a legtartalmasabb ájurvédikus táp1álékkiegészítő.

 Melyek az Amrit Kalash hatóanyagai?

 Az Amrit Kalash tartalmaz C- és E-vitamint is, valamint béta-karotint (ami az A-vitamin képzéséhez elengedhetetlen), méghozzá mindezt természetes formában. A lekvár alapja ghí, így tartalmazza annak hatóanyagait is, például olajat és zsírsavakat, melyek a zsírban oldódó vitaminok szállításában és a sejtalkotók felépítésében játszanak szerepet. A készítmény összetételéből adódóan sokféle ásványi anyag és nyomelem is megtalálható. Az elkészítés bonyolult lépései lehetővé teszik, hogy szervezetünk könnyen feldolgozza az Amrit Kalashban található speciális szabadgyök semlegesítőket.

Tudományos kutatások igazolják, hogy a Maharishi Amrit Kalash magas koncentrációban tartalmaz antioxidáns vegyületeket.

 A modern orvostudomány a mai napig vitatkozik azon, helyesen cselekszünk-e, amikor a gyógyszertárban vásárolt vitaminokkal próbáljuk meg felvenni a harcot a szabad gyökök pusztító csapatai ellen. Az ájurvéda álláspontja egyértelmű: a vitaminokat, amikor csak lehetséges, a természet éléskamrájából, azaz azok természetes formájában kell felvennünk. Ebben az esetben is érvényes, hogy amennyiben a természet egyes alkotórészeit egymástól elszigeteljük, vagy ami még rosszabb, mesterséges úton - például génmanipulációval-  állítjuk elő, majd ezeket nagy mennyiségben vesszük magunkhoz, ezzel vállalnunk kell belső egyensúlyunk megbomlásának és a nem kívánt mellékhatásoknak a kockázatát.

 Több mint ötven magas szintű kutatócsoport vizsgálta az elmúlt években az Amrit Kalash tulajdonságait

https://scholar.google.hu/scholar?hl=hu&q=Maharishi+Amrit+kalash&btnG=

- Kiegyensúlyozza az elmét. Életerővel tölt fel és megvéd a stressz káros következményeitől.

- Az Amrit Kalash egyensúlyozza az életkor előrehaladtával járó folyamatokat.

További cikkek.:

http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/ajurvedikus-tanacsok-a-serdulokori-idegrendszeri-fejlodes-tamogatasahoz/

 

MA 4

Összetevők: Saccharum officinarum, clarified butter (cow's milk), Emblica officinalis, honey, Terminalia chebula, Cinnamomum zeylanicum, Elettaria cardamomum, Cyperus rotundus, Curcuma longa, Piper longum, Santalum album, Bacopa monniera (Brahmi), Cyperus scariosus, Mesua ferrea, Convolvulus pluricaulis, Glycyrrhiza glabra, Embelia ribes, Aegle marmelos, Oroxylum indicum, Gmelina arborea, Stereospermum suaveolens, Clerodenclrum phlomoides, Desmodium gangeticum, Uraria picta, Solanum indicum, Solanum xanthocarpum, Pedalium murex, Tribulus terrestris, Phaseolus trilobus, Teramnus labialis, Sida cordifolia, Saccharum spontaneum, Eragrostis cynosuroides, Asparagus racemosus, Boerhaavia diffusa, Leptadenia reticulata, Saccharum officinarum, Polygonatum verticillatum, lpomoea digitata, Pueraria tuberosa.

 

MA 5

Összetevők: Withania somnifera, Glycyrrhiza glabra, Ipomoea digitata, Asparagus adscendens, Acacia arabica, Emblica officinalis, Tinospora cordifolia, Asparagus racemosus, Vitex trifolia, Convolvulus pluricaulis, Curculigo orchioides, Capparis aphylla, Argyreia speciosa, magnesium stearate, lubricant (talcum).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!