Vata Masszázsolaj, 200 ml

Elérhetőség: Nincs készleten

5 245 Ft 16,14 EUR
14,13 GBP

Vata Masszázsolaj, 200 ml

Váta masszázs olaj, CNC

Igazolt természetes kozmetikum. Vegán.

A Váta masszázsolaj értékes masszázs olaj, normál, száraz, vagy kevert bőrtípusok számára. Nagy mennyiségben tartalmaz Ájurvédikus gyógynövényeket, mint például Sida cordifolia, álombogyó, aloevera és szemérmes mimóza. Csökkenti a Váta-t.

Az igazolt organikus összevetőkből készült, érlelt szezámolaj kellemes megjelenést biztosít a bőrnek. A 100%-ban természetes citromfű aroma olaj nyárias illatot biztosít az olajnak.

A reggeli órákban egy élvezetes teljes test masszázs egész testünkre és érzékeinkre jótékony hatással lehet. Egyaránt ajánlott a felgyülemlett feszültség oldására – egyaránt ajánlott egy enyhítő láb masszázs lefekvés előtt.

BDIH jelzéssel igazolt természetes kozmetikum.

Normál vagy száraz bőr számára.

Magas minőségű szezámolaj növényi kivonatokkal fokozva. Az Ájurvédikus írások - a meleg olajjal történő masszázst naponta-  fürdés vagy zuhanyzás előtt 15 perccel ajánlják.

Összetétel:

Sesamum indicum mag olaj, Cymbopogon schoenanthus olaj, Withania somnifera gyökér kivonat,

Mimosa pudica kivonat, Sida cordifolia kivonat, Convolvulus pluricaulis kivonat, Citral,

Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol

Igazolt organikus mezőgazdaság, természetes esszenciális olajokból

 Gyermekek számára nem ajánlott. Ne használja terhesség vagy a szoptatás ideje alatt.

 

Cikkek:

http://maharishiajurveda.com/cikkek-az-ajurvedarol/test-es-lelek/nyugtassuk-le-az-elmenket-simitsuk-el-erzelmeinket.html

http://maharishiajurveda.com/cikkek-az-ajurvedarol/eletmod/eletmod-es-a-taplalkozas-az-uralkodo-dosak-tukreben.html

dósa váta
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017