Masszázsolajok

8 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
 • Pitta Masszázsolaj, 200 ml

   Pitta Masszázsolaj, 200 ml

  Pitta masszázs olaj 200 ml, CNC

  A Pitta masszázsolaj igazolt természetes kozmetikum, Végan.

   Az Ájurvédikus növények széles felhasználásával készített értékes masszázs olaj. Az óvatosan eltávolított szantálfa kivonat, vízililiom, kusz-kusz és az alang fű csökkenti a Pitta doshát, és egy kellemes, pikáns illatot kölcsönöz az olajnak. Válogatott ájurvédikus gyógynövények gazdag keveréke teszi ezeket az olajokat igazán értékessé. A gyógyhatású összetevőket nagy gonddal dolgozzák fel hagyományos módszerekkel.

   A Pitta masszázs olaj magas százalékú hosszan érlelt szezámolaj tartalma miatt képes mélyen a bőrbe hatolni. Különösen ajánlott érzékeny bőrtípusokra, melyek hajlamosak irritációra, duzzadásra, hámlásra vagy pirosodásra.

   BDIH jelzéssel igazolt természetes kozmetikum.

   Normál vagy érzékeny bőr számára.

  Magas minőségű szezámolaj növényi kivonatokkal fokozva. Az Ájurvédikus írások a meleg olajjal történő masszázst naponta, fürdés vagy zuhanyzás előtt 15 perccel ajánlják.

   Összetétel:

  Sesamum indicum mag olaj, Vetiveria zizanioides gyökér kivonat, Cedrus deodara fa kivonat,

  Turpentine, Vetiveria zizanioides gyökér olaj, Nymphaea stellata virág kivonat, Imperata

  cylindrica gyökér kivonat, Santalum album fa kivonat, Limonene

   1; Igazolt organikus mezőgazdaságból

   2; természetes esszenciális olajokból

   Gyermekek számára nem ajánlott. Ne használja terhesség vagy a szoptatás ideje alatt.

   Fontos termék információk:

   Az Ájurvédikus tudás néhány aspektusa olyan alapelveken és perspektívákon alapszik, melyek különböznek a nyugati tudományoktól, mint azt tudjuk, tehát kérjük, olvassa el az önöknek általunk összegyűjtött fontos információkat.

   Részletes összetevőkért és a termékek adagjainak megtekintése érdekében kérjük, tekintse meg a megfelelő termék leírását.

  Cikkek:

  5 245 Ft 16,14 EUR
  14,13 GBP
 • Kapha Masszázsolaj, 200 ml

  Kapha Masszázsolaj, 200 ml

  Válogatott ájurvédikus gyógynövények gazdag keveréke teszi ezeket az olajokat igazán értékessé. A gyógyhatású összetevőket nagy gonddal dolgozzák fel hagyományos módszerekkel. Zsíros, esetleges bőrhibákra hajlamos bőrre ajánlott.

  5 245 Ft 16,14 EUR
  14,13 GBP

8 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017