Életerő férfiaknak, (Vital Man- For the Active Man, MA 924), 50 g

Elérhetőség: Nincs készleten

8 040 Ft 24,74 EUR
21,66 GBP

Életerő férfiaknak, (Vital Man- For the Active Man, MA 924), 50 g

Kimeríti a stresszes napi rutin? A nap végére fáradtan zuhan a televízió elé? Pedig valójában megvan önben az a lehetőség, hogy energikusnak és élettel telinek érezze magát a nap minden percében.

A huszonegy gyógynövényből álló revitalizáló készítmény összhangot alakít ki a szervezetben, így öt kulcsfontosságú tényezőt, lényeges funkciót erősít a férfi szervezetében:

- vitalitás, jó erőnlét, kedvező energiaszint biztosítása

- érzelmi egyensúly biztosítása és mentális teljesítmény fokozása

- a szövetek és a vér tisztulása

- emésztés támogatása

- reproduktív szervek erősítése

A gyógynövénykeverék könnyen emészthető, segíti a szervezet természetes ellenálló képességét a mindennapi stressz és a káros környezeti hatásokkal szemben, bármely életkorban levő férfiak számára.

Az ájurvéda hagyományosan az energizáló hatást a Vata és Kapha dósa csökkentésének eredményeként írja le.

Az ájurvéda összefüggésbe hozza e termék hatását a fizikailag és mentálisan aktív férfiak speciális táplálkozási követelményével. A nagyszámú különleges gyógynövény hozzávalók mellett ez az étrendkiegészítő tartalmaz néhány fontos nyomelemet is.

A Bala (Mályva) és egyéb gyógynövények felgyorsítják a sejtmegújulást a magasabb energiaszint elérése érdekében.

Fontos összetevő az Ashwagandha, mely segíti az idegrendszer működését, illetve a belső nyugalom megtartását stresszes helyzetekben is.

Az Indiai spárga, az Édesgyökér és a Curculigo orchioides nevű növény növelik a reproduktív folyadék mennyiségét, erősítik a belső vitalitást és férfiasan harmonikus megjelenést biztosít.

A „Életerő férfiaknak” tablettában a gyógynövények pontosan és a megfelelő arányban vannak kombinálva, és hagyományos ájurvédikus módszerrel vannak feldolgozva. Ezek a növények javítják a létfontosságú tápanyagok felszívódását, feldolgozását, biohasznosulását. A felhasznált növények esetén szinergista hatás érvényesül, azaz az együttes hatásuk sokkal nagyobb, mint ha a külön-külön alkotóelemek hatásait összeadnánk.

1 doboz 1 havi adagot tartalmaz

A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017