Calcio Care (MA 925), 30 g

Elérhetőség: Készleten

5 865 Ft 18,04 EUR
15,80 GBP

Calcio Care  (MA 925), 30 g

Az erős és egészséges csontokhoz, hajhoz, körömhöz és fogakhoz megfelelő mennyiségű kalciumbevitelre van szükség. A kalciumban gazdag étrend illetve a kalciumpótlás mégsem feltétlenül garantálja, hogy a szervezet képes feldolgozni és beépíteni a kalciumot.

A Calciocare tabletta vöröskorall-tartalma folytán biológiailag hozzáférhető formában biztosítja a természetes, megfelelő mennyiségű kalciumforrást. A Calciocare tabletta speciális összetevői segítenek a szervezetnek jobban hasznosítani egyéb élelmiszerekkel felvett természetes kalciumot is.

A Calciocare tablettákban a gyógynövények pontosan meghatározott arányban és az ősi, több ezer éves hagyományos ájurvédikus recepteknek megfelelően készülnek. A speciális összetevők javítják a létfontosságú tápanyagok biohasznosulását, mely szinergizmust, azaz a kollektív előnyös hatást jelent, mely sokkal erősebb, mint az összetevők külön-külön kifejtett hatása.

Az elkészítés során a vörös korallt nagy gonddal készítik elő és a tabletta gyümölcs alapú összetevőit különleges módszerekkel úgy dolgozzák fel, hogy az egészségre gyakorolt előnyös hatásaik megmaradnak.

Calciocare tabletta:

  • támogatja a szervezet képességét, hogy a kalciumot felszívja és hasznosítsa,
  • tablettánként 220 mg biológiai, természetes eredetű kalcium-karbonátot tartalmaz,
  • segíti a kalcium, egyéb tápanyagok valamint fontos energiaforrások beáramlását a sejtekbe,
  • segít metabolizálni a  zsírszövetet az egészséges csontok, fogak, haj és köröm növekedése érdekében. Az ájurvéda ősi tudománya szerint a zsírszövet egészséges metabolizmusa biztosítja az egészséges csont, fog, haj és köröm növekedését.

Egyik fontos összetevője a guduchi (Tinospora cordifolia) növény, mely különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Támogatja a szövetek anyagcserét és tisztán tartja a szövetek közötti csatornákat is. Ez lehetővé teszi a kalcium szabad áramlását a szövetek között. Ez a gyógynövény tisztítja és egyensúlyozza a zsírszövetet (méda dhátu), mely az ájurvéda szerint csontépítés elsődleges nyersanyaga, azaz az ideális csontképzés kulcsa.

Az Amla növény javítja a kalcium felszívódását és biohasznosulását.

A bhumiamalaki (Phyllanthus amarus) rászajána, öregedés elleni gyógynövény. Hatékonyan támogatja a májat, melynek szerepe alapvető a szövetek egészséges anyagcseréjében és így a csontszövet egészséges képződésében is.

Összetevők:

  • Emblica officinalis-Amalaki
  • Tinospora cordifolia-Guduchi
  • Corallium rubrum-Vörös koral
  • Phyllanthus niruri- Bhumiamalaki

Adagolás: napi 1-2 tabletta meleg vízzel.

1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 50 tabletta

Cikkek:

http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/erot-ado-etelek-az-ajurveda-osi-hagyomany-szerint/

 http://maharishiajurveda.com/cikkek-az-ajurvedarol/csont-izom-izulet/a-fibromyalgia-ajurvedikus-megkozelitese.html

A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017