Szakácskönyvek

3 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
 • Hemangi Dévi Dászí A napfénytől a tűzhelyig

   Hemangi Dévi Dászí A napfénytől a tűzhelyig

  Megjelent Hemangi új szakácskönyve!

  2009-ben jelent meg Hémangi első könyve, A kerttől a konyháig. Immár három kiadást ért meg, angol és német nyelven is megjelent. Ezután a magyar és az indiai konyha tájain kalandozott, majd egy gyorsan elkészíthető ételeket tartalmazó gyűjteményt állított össze. Nagy sikere volt az összes könyvének, ám az elsőt többször újra kellett nyomtatnunk, mert még most, 5 évvel a megjelenése után is folyamatosan keresik a vevők. A szerzőben és az olvasókban is megfogalmazódott a folytatásra való vágy, és nagy örömmel tudatjuk, hogy ez most megvalósult. Jövő héten érkezik meg a nyomdából a második rész, aminek címe igencsak beszédes: A napfénytől a tűzhelyig. Ugyanúgy egy kötetlen szakácskönyv, a szerző személyes gondolataival, tanácsaival fűszerezve. Ez is a szezonalitás köré épül, az adott évszaknak megfelő receptekkel, tippekkel.

  108 ínycsiklandozó recept, DVD melléklet .

  4 265 Ft 13,12 EUR
  11,49 GBP
 • Kóstolj bele az ájurvédába -Hémangi Dévi Dászi

  Kóstolj bele az ájurvédába -Hémangi Dévi Dászi
  Az ájurvéda gyakorlati tanításait (többek között a különböző testtípusok jellemzőit, ájurvédikus étrendeket, az ízek szerepéről szóló leírást). 70 kipróbált receptet Alaprecepteket (ghí főzés, indiai házisajt készítés) Színes ételfotókat Mindezt 136 színes oldalon.
  4 265 Ft 13,12 EUR
  11,49 GBP
 • Hémangi Dévi Dászi Népek konyhája

  Hémangi Dévi Dászi Népek konyhája
  4 265 Ft 13,12 EUR
  11,49 GBP

3 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017