Könyvek

1-24-ig Össz.: 44

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
 • Ájurvédikus gyógyítás - Dr. David Frawley

  Ájurvédikus gyógyítás - Dr. David Frawley

  Teljes körű kalauz Az Ájurvédikus gyógyítás elsősorban az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés szempontjából fontos általános testalkati és életmódbeli megfontolásokat tárgyalja, valamint gyakori betegségek otthon elkészíthető orvosságait ismerteti. Sok betegséget magunk is tudunk orvosolni, vagy legalábbis előmozdíthatjuk gyógyulásunkat. Ha mindennapjaink részévé tesszük, egészen apró dolgokkal is csodákat érhetünk el, számos nyavalya támadását visszaverhetjük.

   

  3 400 Ft 10,46 EUR
  9,16 GBP

  Nincs készleten

 • Hemangi Dévi Dászí A napfénytől a tűzhelyig

   Hemangi Dévi Dászí A napfénytől a tűzhelyig

  Megjelent Hemangi új szakácskönyve!

  2009-ben jelent meg Hémangi első könyve, A kerttől a konyháig. Immár három kiadást ért meg, angol és német nyelven is megjelent. Ezután a magyar és az indiai konyha tájain kalandozott, majd egy gyorsan elkészíthető ételeket tartalmazó gyűjteményt állított össze. Nagy sikere volt az összes könyvének, ám az elsőt többször újra kellett nyomtatnunk, mert még most, 5 évvel a megjelenése után is folyamatosan keresik a vevők. A szerzőben és az olvasókban is megfogalmazódott a folytatásra való vágy, és nagy örömmel tudatjuk, hogy ez most megvalósult. Jövő héten érkezik meg a nyomdából a második rész, aminek címe igencsak beszédes: A napfénytől a tűzhelyig. Ugyanúgy egy kötetlen szakácskönyv, a szerző személyes gondolataival, tanácsaival fűszerezve. Ez is a szezonalitás köré épül, az adott évszaknak megfelő receptekkel, tippekkel.

  108 ínycsiklandozó recept, DVD melléklet .

  4 265 Ft 13,12 EUR
  11,49 GBP
 • Total Heart Health

  Total Heart Health
  The complete programme for heart health: how to prevent and counteract heart disease and its risk factors – stress, high blood pressure, cholesterol, overweight, smoking – in a natural way and without harmful side-effects. Paperback.
  6 258 Ft 19,26 EUR
  16,86 GBP

1-24-ig Össz.: 44

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017