SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁS

Csomagküldő szolgálat:

Szállítási határidő készleten lévő termékek esetén 7-14 nap, ezt meghaladó szállítási idő esetén e-mailben tájékoztatjuk.

A szállítási költség jelentés részét jelenleg átvállaljuk, így Magyarországra kedvezményes tarifával, 4,8 €  (~ 4 £) áron vehető igénybe, a szállítás 30 € értékű megrendelés fölött teljesen ingyenes.

A szállítás alapdíja Romániába és Szlovákiába 20 €, melyet 250 € értékű megrendelés fölött átvállalunk. Romániába és Szlovákiába minden esetben ajánljuk a PayPal fizetési mód használatát.

Magyarországi szállitás: Express One

E-mail ugyfelszolgalat@expressone.hu

Csomagkövetés: https://tracking.expressone.hu/

Express One Ügyfélszolgálat

 

Express One Nemzetközi ügyfélszolgálat

 

Express One Reklamáció-kezelés

Belföldi szállítás esetén:

Nemzetközi szállítás esetén:

 

Express One Káresemény-kezelés

 

Express One Pénzügy

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőség van országszerte a megrendelt termékek személyes átvételére.

Átvevőhely: A rendelés véglegesítésekor a vevői megjegyzés rovatban jelölje meg legyen szíves az Önhöz legközelebbi csomagpontot, pontos cím megadásával melyet az alábbi linken tud kiválasztani:

Csomagpont-kereső: https://expressone.hu/szolgaltatasaink/csomagpont/

Személyes átvétel esetén E-mail értesítést kap a futártól, ha a termékek az átvevőhelyre érkeztek. Személyes átvétel esetén utánvétes fizetés nem lehetséges, így legyen szíves a többi fizetési módot vegye igénybe. 

Személyes átvétel esetén E-mailben értesítjük, ha a termékek az átvevőhelyre érkeztek.

Mivel személyes átvétel esetén is a helyszínre kell szállítanunk a csomagokat, a személyes átvétel díja 10 €  (~4,2 £), 100 € (~ 60£) értékű megrendelés fölött ingyenes.

Személyes átvétel esetén csak Pay Pal fizetésre van lehetőség!

FIZETÉS

1.) Utánvét

Utánvétes fizetés esetén a szállítási költséget készpénzben  vagy bankártyával kell rendezni átvételkor. 

Utánvét esetén a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is fizethet.

2.) PayPal

PayPal fizetés esetén a PayPal biztonságos fizetési oldalára irányítjuk át a vásárlót, ahol kétféle módon lehet fizetni. 

A PayPal elszámolás euró alapú mely a PayPal árfolyam számításai függvényében eltérhet a webshopon feltüntetett forintos áraktól. :

a.) Meglévő PayPal számlán keresztül: Ha rendelkezünk PayPal számlával, beléphetünk PayPal fiókunkba, ahol a rendelés részleteit áttekintve egy gombnyomással fizethetünk.

b.) Bankkártyával: Ha nem rendelkezünk PayPal fiókkal, válasszuk a fizetési oldalon a "Don't have a PayPal account? Pay with your debit or credit card as a PayPal quest" opciót, mely után bankkártya adatainak megadásával fizethetünk. A PayPal a következő bankkártyákat fogadja el: Mastercard, American Express, Visa, Discover.

 Belgium, Anglia, Romániába és Szlovákiába minden esetben 20 € kezelési költséget számít fel a csomagküldő szolgálat, fizetés mód PayPal.

3.) Banki Átutalás

Kedveszményezett: 

STAR-RESA LTD

77 HIGH STREET

LITTLEHAMPTON

BN175AG

 Banksz:

10918001-00000098-20620007

IBAN: HU58 10918001-00000098-20620007

Customer Service number: +44 (0) 7761889314

 

Kérjük, tüntesse fel nevét, e-mail címét és a rendelésszámot az átutalás megjegyzés rovatában, valamint a gyorsabb ügyintézés érdekében az átutalás után küldjön e-mailt számunkra a webshop@maharishiajurveda.com címre.

 

A szállítási és kezelési költségeket a rendszer automatikusan számolja.

14 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A bontatlan, eredi csomagolású termékekre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha azokat saját költségen címünkre visszajuttatja.

A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017