Vaidya Saurabh Sharma – Ájurvédikus konzultáció – 2016. május 20- június 5.

Tisztelt Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2016. május 20- június 5. között személyes konzultációra nyílik lehetőség Magyarországon Vaidya Saurabh Sharma Maharishi Ájurvéda orvossal. Szeretettel ajánljuk Dr. Saurabh bemutatkozó levelét, amely itt található.

A konzultációk helyét és idejét az igények szerint szervezzük. A nagy érdeklődésre való tekintettel az időpontok foglalására előjegyzési rendszert indítottunk.

 

Az előjegyzés jelenleg a következő helyszíneken és időpontokban lehetséges:

2016. Május 21-22-23-24-25  Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2016. Május 27-28  Balatonfüred 8230, Hotel Astoria Jókai út 28

2016. Május 29-30-31  Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2016. Június 1 Budapest 1011, Art’Otel, Bem rkp. 16-19

2016. Június 3-4  Debrecen  4025, Bijó Egészségközpont, Miklós u. 18

 

A konzultáció pontos helyszínéről értesítést küldünk a jelentkezőknek. Naponta legfeljebb 15 embert tudunk fogadni, ezért kérjük, ha érdeklődik a konzultáció iránt, minél hamarabb foglaljon időpontot.

A konzultáció teljes ideje kb. 40-45 perc, mely 30 perc ájurvédikus szaktanácsadásból, majd azt követő orvosi konzultációból áll, a javasolt vaidya terápia átbeszélésével. Vaidya Saurabh Sharmaval történő ájurvédikus konzultációhoz tolmácsolást biztosítunk.

Vaidya Saurabh Sharma munkáját Dr. Tarsoly Julianna és Dr. Tóth Péter ájurvédikus orvosok segítik.

A konzultációt adatgyűjtés előzi meg a Maharishi Ájurvéda vaidya-űrlap kitöltésével.

Az Ájurvédikus konzultáció a következőket tartalmazza:

  • Maharishi Ájurvéda testtípus-meghatározás
  • Állapotfelmérés, a cél az életminőség javítása, a krónikus betegségek és szövődményeik megelőzése
  • Pulzusdiagnosztika
  • Az egészség bemutatása egyedi testtípusnak megfelelően az ájurvéda rendszerében
  • Panaszok elemzése, betegségek meghatározása, a gyógyítás ájurvédikus eszközeinek alkalmazása
  • Egyénre szabott életmód tanácsadás és ájurvédikus étrendjavaslat
  • Gyógynövényterápia, jóga, meditáció és spirituális fejlődést elősegítő gyakorlatok ajánlása

Az előjegyzés folyamata a konzultációs díj minimum felének befizetésével lehetséges. A konzultáció díja felnőtteknek 15500 Ft, gyerekeknek (9-14 év) 7500Ft. Egy konzultációra 1 személy jelentkezhet, több fő jelentkezése esetén több előjegyzést kell igényelni.

Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében, ha teheti, kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja.

A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok:  átutalás (min. 50% befizetésével) illetve PayPal-fizetés (a teljes összeg befizetésével).

Átutalásos fizetés esetén az előleg bankszámlaszámon való megjelenésének dátumával számlát küldünk, melynek összege a végszámláról levonásra kerül. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget .Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az elojegyzes@maharishiajurveda.hu e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk.

Kérjük, hogy alábbiakban mellékelt előjegyzési naptárban foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló emailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat.

Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. A foglalt időpont lemondása – a teljes befizetett összeg visszautalásával – a lefoglalt időponthoz képest minimum 7 nappal előtte lehetséges.

Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Dr. Tóth Péter
Maharishi Ájurvéda
Shremerim Bt.
Tel: 06-30-527-95-27

Nem található termék a megadott feltételekkel.

A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017