MA-471, Cukoregyensúly tabletta kedvező hatásai

Egy gyógynövénykészítmény: (MA-471, Cukoregyensúly tabletta - Gluco Balance) vércukorcsökkentő, zsírcsökkentő és egyéb általános kedvező hatásai

Alternatív terápiák a klinikai gyakorlatban 3. évfolyam, 5. szám, 26-31 oldal, 1996. Sept/Oct

Szerzők:  Amulya R. Sircar, MD,* Ramesh C. Ahuja, MD,* Shankar M. Natu, PhD,* Birendra Roy, MBBS,* and Hari M. Sharma, MD, FRCPC.**

A kutatás végezték: **K.G. Medical College, Lucknow, India
**The Ohio State University, College of Medicine, Columbus, OH

A vizsgálat tárgya egy olyan gyógynövény készítmény volt, melynek alapja egy Indiában évszázadok óta a cukorbetegség kezelésére használt gyógynövénykeverék. E készítmény hatását és biztonságosságát vizsgálták nem inzulinfüggő diabetes mellitusban (NIDDM) szenvedő betegeknél. A gyógynövénykeverék készítménye a Maharishi Ayurveda Products (Noida, India) által gyártott MA 471 (Cukoregyensúly tabletta - Gluco Balance) volt,  mely nagyon kedvező eredményeket mutatott az előzetes vizsgálatokban.

Ebben a kísérleti tanulmányban olyan klinikai vizsgálatot végeztek, ahol a betegeket három csoportba osztották: az A csoportban (15 eset) olyan betegek voltak, akik soha nem szedtek semmilyen készítményt a cukorbetegségre, nem ellenőrizték a táplálkozásukat, sem testmozgásukat. A B csoportban (30 eset) olyanok voltak, akik kontrollált módon szedték az anitidiabetikus szájon át bevehető gyógyszert, és a C csoport (15 eset) akiknél nem ellenőrizték a szájon át szedett vércukorcsökkentők maximális adagját.

 Minden betegnél egy kezdeti vércukormérés után kezdte szedni az MA471 tablettát, majd kéthetente visszahívták őket, hogy vérvizsgálattal megállapítsák, hogy javultak vagy romlottak-e a vércukorértékeik és hogyan változtak a tünetek.

Az éhgyomri és az étkezés után vett vércukor eredmények valamint a hemoglobin A1C értékek szignifikáns csökkenést mutattak a kiindulási értékekhez képest mindhárom betegcsoportnál. A betegek 68.3%-ánál „jó” és „elfogadható”  értékeket sikerült regisztrálni.

A vizsgálat kimutatta, hogy az MA 471 azoknál a betegeknél volt a leghatékonyabb, akik kevesebb, mint 5 éve szenvedtek cukorbetegségben. Az MA 471 fent leírtak mellett jelentős csökkenést eredményezett a szérum összkoleszterin-szintjében és a trigliceridekben is. Jelentős javulás mutatkozott néhány cukorbetegségre jellemző tünet esetében, mint például a fokozott vizeletürítés, fáradtság. kimerültség, székrekedés vonatkozásában. Ez a kísérlet kimutatta, hogy az MA 471 gyógynövénykeverék szignifikáns vércukorcsökkentő, zsírcsökkentő hatással bír, valamint javította az életminőséget a nem inzulinfüggő cukorbetegek számára. 

A túl sok édesség, nehéz ételek, hosszú ideig tartó stressz és a mozgáshiány mind hozzájárul a cukor intolerancia kialakulásához. A Cukoregyensúly tabletta speciális gyógynövények hatékony kombinációja, ami javítja a szervezetünk természetes képességét az egészséges cukoranyagcsere kialakításhoz.

Az ájurvéda szerint Cukoregyensúly tabletta fő alkotónövényei arról nevezetesek, hogy segítik a szénhidrát anyagcserét, az emésztés folyamatát, szabályozzák és védik a máj működését.

Alacsony vércukorszint esetén szedése nem javasolt!

Minden Maharishi Ájurvéda készítményben a gyógynövények pontos arányban vannak összeválogatva, és a hagyományos, ősi ájurvédikus módszerekkel vannak feldolgozva. Javítják a létfontosságú tápanyagok hasznosulását. A keverékben az egyes gyógynövények szinergista hatása érvényesül, azaz sokkal hatékonyabbak megfelelő arányban együtt használva, mint külön-külön.

Az MA 471 tabletta szedése nem helyettesíti az orális antidiabetikumok használatát!

Orvos – Maharishi Ájurvéda terapeuta életmód- és táplálkozási tanácsait követve megelőzhetjük az esetleges cukorintolerancia kialakulását vagy a már meglévő cukorbetegség hosszú távú romboló következményeit enyhíthetjük."

1 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
 • Cukoregyensúly tabletta ( MA 471), 60 tabl/ 30 G

  Cukoregyensúly tabletta ( MA 471), 60 tabl/ 30 G

  A túl sok édesség, nehéz ételek, hosszú ideig tartó stressz és a mozgáshiány mind hozzájárul a cukorintolerancia kialakulásához. A Cukoregyensúly tabletta speciális gyógynövényeinek hatékony kombinációja segíti szervezetünket az egészséges cukoranyagcsere fenntartásában. 1 doboz 1 havi adagot tartalmaz. A Cukoregyensúly tablettát alkotó legfontosabb gyógynövények az ájurvédában arról ismertek, hogy segítik a szénhidrát-anyagcserét, szabályozzák az emésztést, és támogatják a máj működését. A Cukoregyensúly tabletta (MA 471) és a Glucostat tabletta (MA 1407) összetétel nagy mértékben azonos, a Glucostat tabletta további értékes gyógynövényeket is tartalmaz.

  4 970 Ft 15,29 EUR
  13,39 GBP

  Nincs készleten

1 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017