Légutak védelémére

A természet tavasszal új energiákat indít be nem csak magában a természetben, hanem az emberi szervezetben is. Hagyományosan ez az időszak jelenti a megújulást, energiaraktáraink feltöltésének kezdetét. A test sejtszinten kezdi érzékelni az évszakváltást, melynek hatására beindul a méregtelenítés folyamata is. A tavasszal igen gyakori légúti megbetegedések annak következményei, hogy a téli időszakban testszerte lerakódott méreganyagok bár elkezdenek oldódni szervezetünkből, azonban bejutnak a szövetek mikrokeringéseibe, de egyúttal a gyenge emésztés miatt azonban túl is terheli az immunrendszerünket. A legyengült védekezőképesség pedig tökéletes alapot nyújt a bakteriális fertőzéseknek. Az allergiás légúti reakciók pedig ugyancsak a átmenetileg legyengült immunitás jelei, amely állapot végeredményeképpen a szervezet - mintegy saját alkotói ellen - „támadásba” lendül, túlérzékenységet, fokozott allergiás tünetek sorozatát produkálva.

4 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
 • Légúti védelem tablettája (édesgyökér/ashwagandha komplex -MA 687) 15 g

  Légúti védelem tablettája (édesgyökér/ashwagandha komplex -MA 687) 15 g

  Támogatja a szervezet természetes védekezőképességét. Gyógynövény formulája támogatja a testi jólét és derű általános érzetét, segít egyensúlyt teremteni a tüdő és melléküregeinek folyadékháztartásában, segíti a test tisztulását a méreganyagoktól, hozzájárul a szervezet természetes védekező mechanizmusainak aktiválásához.

  3 578 Ft 11,01 EUR
  9,64 GBP
 • Tabletta hideg évszakokra (Cold Season Defence/For the Cold Season, MA 1404), 20 g

  Tabletta hideg évszakokra (Cold Season Defence/For the Cold Season, MA 1404), 20 g

  A szervezet vírusokkal, baktériumokkal szembeni ellenállása akkor megfelelő, ha a szervezet felkészült állapotban van ezekkel a kórokozókkal szemben.

   A gyógynövény készítmény támogatja:

  - jó közérzetet és komfort érzetet

  - egyensúlyozza a nyálkahártyák folyadékháztartását és a nyák termelődést a tüdőkben és a melléküregekben

  - erősíti az emésztést, hogy minél kevesebb méreganyag képződjön

  - segít eltávolítani a méreganyagokat, mely csökkentik az ellenálló képességet

  - tápláló gyógynövényei erősítik a szervezet természetes ellenálló képességét.

   Összetevői:

  - Inula, Édesgyökér, Hyssopus officinalis egyensúlyozza a nyálkahártyák nedvességét

  - Hosszú bors, fekete bors segíti a tápanyagot keringését

  - A Pistacia integerrima gyulladás csökkentő hatású

  - Indiai szent bazsalikom erősíti a szervezet védekező mechanizmusait

   1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 20 tabletta

  4 320 Ft 13,29 EUR
  11,64 GBP
 • MA 1405, 20 G

  MA 1405, 20 G
  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 20 tabletta
  3 393 Ft 10,44 EUR
  9,14 GBP
 • Könnyű légzés tabletta (Breathe Easy - Prana Rasayana , MA 1405), 20 g

  Könnyű légzés tabletta (Breathe Easy - Prana Rasayana , MA 1405), 20 g

  Az MA 1405 támogatja a felsõ légutak egészségét, segíti a tüdõ olajozását és fenntartja a szervezet egyensúlyát, megfelelõ nyák és nedvesség tartalmát. Eltávolítja a méreganyagokat, segít fenntartani az emésztés tüzét (Agni), az immunitást és a hideggel szembeni természetes ellenállást, mivel csökkentik a szervezetben lévõ nem megfelelõen emésztett méreganyagok (Ama) szintjét. A gyömbér, hosszúbors és fahéj segít fentartani a szervezet optimális "mûködési" hõmérsékletét , mely tovább növeli a hideggel szembeni ellenállást. Az Inula, Mályvacukor és az Édesgyökér segít fentartani a nedvesség és nyákegyensúlyt a test felsõ részében és a légzést és keringést is támogatkja. A fahéj, kardamom , bambusz és édesgyökér erõsíti az általunk elfogyasztott ételek biohasznosulását. Ez javítja a tápanyagok megfelelõ felszívódását a jó általános egészség érdekében.

  Dózisa napi 1-2 tabletta, mely mézzel nagyon kedvezõ hatású.  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 20 tabletta

  3 393 Ft 10,44 EUR
  9,14 GBP

4 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017