Kapha Méregtelenítő Program

Üdvözöljük a Kapha Méregtelenítő Programban!

 Ugyanúgy, ahogy a természet ritmusában megfigyelhető, a testünk is rendelkezik saját tisztító ciklusokkal. Ezeknek a ciklusoknak a feladata az, hogy segítsék fenntartani az egészséget és, ha már az megrendült, akkor segítsenek helyreállítani azt.

 Minden évszakváltás idején megfigyelhető, hogy a szervezet minden tisztítható és mérgező hatású szennyeződést igyekszik eltávolítani. Ezek az anyagok rendszerint az előző évszak folyamán gyűltek össze.

 Az ún. „Áma” az emésztés negatív minőségű terméke, mely lényegében a fent említett méreganyagok szervezetben való felhalmozódását jelenti. Ez a ragadós minőségű anyag eltömíti a test mikro csatornáit és magában hordozza a tápanyagok és sejtek hulladékait a szervezetből.

Szeretjük azt hinni, hogy ez a szezonális tisztítás megbízhatóan működik. A szezon közepén indul el ez a tisztító folyamat, hogy kiöblítse testünkből a felhalmozódó szennyeződéseket, hogy fenntartsa a lehető legmagasabb szintű testi és lelki jólétet, és hozzájáruljon az élet élvezetéhez.

Ha azonban súlygyarapodás, folyadék visszatartás, túlzott nyálkatermelődés, hurutok, lassú anyagcsere és emésztés jelentkezik, akkor az Őszi/Tavaszi Kapha Tisztítás Program ajánlott Önnek, melyhez az alábbi tanácsokkal szolgálunk:

 Szükséges gyógynövényes készítmények:

 Fogyasszunk 2 tablettát a Detox méregtelenítő tabletta (Ama Cleanse, MA 1010),  30 perccel a reggeli étkezés előtt. Ez a készítmény tisztítja a májat, a vért, a verejték mirigyek állományát és a teljes kiválasztó rendszerre jó hatással van. A hatás fokozása érdekében az esti étkezés előtt is fogyaszthatunk belőle.

 A máj méregtelenítő funkcióját pedig a Májvédő tabletta I. (Livomap - MA 579) gyógynövényes készítménnyel támogathatjuk hatékonyan (ebéd előtt 1-2 tbl).

 A méregtelenítő termékkombináció az Életerő Rasayana, (Rasayana for Vitality, MA 2) és a  Triphala tabletta (MA 505) nevű készítményektől válik teljessé. Az Életerő Rasayanaból vacsora előtt fogyasszunk 1-2 tablettát, a Triphala tablettából pedig vegyünk be 2-4 tablettát lefekvés előtt.

Ha támogatni akarjuk szervezetünk méregtelenítő folyamatait a szénhidrát és zsír anyagcsere fokozása révén, vegyünk be 2 tablettányi Be Trim I tablettát vagy Be Trim II tablettát reggel és este. Ezzel egyidejűleg 1-2 cseppet vigyünk fel a Gyógyolaj az orrüregek tisztításához (Nasal Oil, MP 16 – 10 ml) olajból a reggeli zuhany vagy fürdés után és 17 óra után is.

Ha súlyunkra is oda kell figyelnünk akkor hatékony segítség lesz a Be Trim I. és Be Trim II. készítmények mellett a Cukoregyensúly tabletta ( MA 471).

 Megjegyzés: Ha Amrit Kalash készítményt is szed, akkor érdemes a méregtelenítés ideje alatt az előírt adagnak a felét alkalmazni a tisztító program alatt. Illetőleg jobb, hogy ha nem alkalmazza együttesen a Detox méregtelenítő (Ama Cleanse, MA 1010) tablettát és az Ayur Immune (MA 1000) készítményeket vagy  a Gyógynövénytablettát a gyönyörű bőr eléréséért (Radiant Skin, MA 926), mert ezen termékek hatóanyagai kissé gyengíthetik egymás jótékony hatásait.

Életmód tanácsok

 Menjünk aludni 22.30 előtt és keljünk korán, lehetőleg 06.00 körül. Ezzel is segítsük szervezetünk méregtelenítési folyamatainak természetes beindulását. Fontos, hogy ne aludjunk napközben, mert az növeli a lassúságot testi és lelki szinten is, valamint lassul a tisztulási folyamat is.

Felkelés után közvetlenül vegyünk magunkhoz egy italt, melyet fél citrom levéből, egy teáskanál mézből, 2 csipet gyömbérből, egy csipetnyi kurkumából és egy pohár langyos víz elegyéből készítünk.

 Fordítsunk figyelmet arra, hogy a méregtelenítés folyamata minden nap aktív legyen. Kezdjük a napot 6-12 kör „napüdvözlet” jóga gyakorlatsorral. Tegyünk 20 perces sétát, vagy végezzünk könnyű testgyakorlatokat a legtöbb napon. Ha megengedhetjük magunknak, akkor ezt növeljük 40-60 percnyi közepes tempójú testmozgásra, mely során kényelmesen, orron keresztül vegyük a levegőt.

Adjunk magunknak egy élénkítő „Garshan” száraz masszázst a reggeli zuhany előtt Garshan selyem kesztyűvel, minden nap. Öblítsük ki testünkből a méreganyagokat Kapha tea fogyasztásával. Vegyünk belőle magunkhoz egy-egy kortyot félóránként, majd növeljük ezt az adagot 18 óra után. Célszerű a hölgyeknek 2 liter, uraknak 3 litert inni a nap során ebből a teából.

Méregtelenítő tea

 Forraljunk 2,5 liter vizet 10-20 percig, majd e cikk végén felsorolt fűszer és gyógynövényekből tegyünk a forrásban lévő vízhez. Az elegyet vegyük le a tűzről, áztassuk benne a gyógynövényeket további 10-20 percig. Az így elkészült gyógyteát szűrjük le és kortyolgassuk fél óránként a nap során. Minden reggel készítsük el a napi teaadagunkat!

Táplálkozási ajánlások

Csak akkor együnk, amikor éhesek vagyunk – vagyis, amikor az előzőleg elfogyasztott ételt már teljes mértékben megemésztettük. Ha nem vagyunk éhesek, akkor kortyolgassunk méregtelenítő gyógyteát és várjuk meg, míg éhséget érzünk evés előtt. Üljünk nyugodtan egy percig az étkezés megkezdése előtt közvetlenül (az ételért mondott hála az egyik módja ennek). Figyeljünk befelé, szervezetünk jelzéseire, hogy az étel úton van, és így vegyük kezdetét az étkezésnek. Ne együk tele magunkat, kb. gyomrunk ¾-es kapacitását töltsük meg – ez a mennyiség megfelel annak, ha kezeinkből tölcsért formálunk és ebből a mértékből veszünk magukhoz két adagnyit a főétkezés során.

 A főétkezést délben legyen, este csak kisebb mennyiségű ételt fogyasszuk. Együnk ülve, teljes figyelemmel az ételre, nyugodt légkörben – ne tévézzünk, ne használjuk a telefont, tabletet, számítógépet és ne olvasgassunk! Figyelmünket fordítsuk az ízekre, az illatokra, az étel minőségére, mert ez segíti a hiánytalan, jó emésztést. Az étkezés során vegyünk részt egy kellemes beszélgetésben a családunkkal vagy barátainkkal. Lehetőség szerint kerüljük az étkezéssel egybekötött üzleti találkozókat vagy a heves érzelmi vitákat.

Élelmiszerek, melyek támogatják a Kapha (tisztító) diétát

Olyan élelmiszerek közül válogassunk, melyek mentesen a növényvédő szerektől és tartósítószerektől. Részesítsük előnyben a természetes állapotú, friss táplálékokat, kerüljük az újramelegített és a konzerv ételek fogyasztását.

 Étrend javaslat:

 Reggeli: Együnk 8 szem aszalt szilvából, párolt körtéből és almából, valamint 1-2 szem szegfűszegből összeállított reggelit.

 A zöldségekről: Együnk minél több főtt, párolt leveles zöldséget! Vágjuk össze az így elkészült zöldségeket majd szórjuk meg Kapha churnával a legízletesebb eredmény érdekében.

 Gabonafélék tekintetében: Érdemes a könnyű, mégis tápláló teljes kiőrlésű gabonákat választani, mint a quinoa, árpa, amaránt, és a rizs, melyeket kis adagokban vegyünk magunkhoz.

Az ízletes Kandzsi egy forralással készült meleg ital, melyhez árpát is felhasználnak. Kiváló méregtelenítő, a mérgek általa a vizelettel távoznak a szervezetből.

 Előnyös fűszerek: gyömbér, kurkuma, koriander, édeskömény, görögszéna segít megnyitni a csatornákat, támogatja a méreganyagok bőrön keresztüli távozását, valamint azok húgyúti, máj és vastagbél révén való kijutását a szervezetből. Ezeket a fűszereket bátran adja levesekhez, dhálokhoz! Kerüljük a feldolgozott élelmiszereket, illetve azokat melyek hozzáadott sót, cukrot vagy finomított lisztet tartalmaznak. A már megtisztított csatornákat erősítsük gyógynövényekkel, illetve az azokból készült tonizáló készítményekkel.

Az Amrit Kalash a legkiválóbb fiatalító hatású gyógynövények keveréke, így nagy segítség a tisztítás után a szervezet szövetállományának újraépítésében. Fogyasszuk 1-3 hónapig rendszeresen, vagy akár tovább is, folyamatosan, ha módunkban áll.

21 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
 • Meda tea- Betrim tea 20 filteres 34 g

  Meda tea- Betrim tea 20 filteres 34 g

  A BeTrim tea étkezés után fogyasztható. Friss íze a mentának és ánizskapornak köszönhető. Fahéj, kardamom és bors felelőssek fő hatásáért. A Be Trim tea fő összetevője a Gymnema sylvestre – ájurvédában ismert nevén „a cukor gyilkos” (madhu- vinashi: az édes elpusztítója).

  1 529 Ft 4,71 EUR
  4,12 GBP
 • Detox méregtelenítő tabletta (Ama Cleanse, MA 1010), 30 g

  Detox méregtelenítő tabletta (Ama Cleanse, MA 1010), 30 g

  Segít méregteleníteni az egész testet, hogy úgy érezze, hogy szervezete megújult, tiszta és egészséges.

  Emésztési szennyeződések, vegyszerek, a levegőből és vízből származó méreganyagok, és a stressz felhalmozódhatnak szervezetünkben, gyorsabban, mint ahogy a szervezet kezelni és eltávolítani tudná őket. Lehet, hogy ezek a méreganyagok évek óta szervezetünkben vannak.

  Az ájurvédában a rosszul megemésztett méreganyag neve „ama”. Ezek az anyagok zavart okoznak a máj működésében, a keringésben, táplálkozásban, kiválasztásban, vérben, az izmokban és a zsírszövetben. Még ha egészségesen is táplálkozunk, de gyenge az emésztésünk, úgy valószínűleg “ama” képződik szervezetünkben.

  Amíg egyes készítmények csak a vastagbelet és az emésztő szerveket méregtelenítik, a Detox méregtelenítő tabletta a máj és az anyagcsere természetes tisztításával az egész testet méregteleníti, erősítve a tápanyagok felszívódását, miközben csökkenti az emésztés során képződő szennyeződéseket. A 18 ájurvédikus gyógynövényt tartalmazó készítmény segít megtisztítani a test mikrocirkulációs csatornáit és lehetővé teszi, hogy a salakanyag eltávozzon, és az éltető tápanyag elérje a sejteket. Méregteleníti az izzadságmirigyeket és a kiválasztó szerveket biztosítva ezáltal a tiszta nyirok, vér és zsírszövet kialakulását.

  Mivel - ájurvédikus kifejezéssel – „hevítő” hatású gyógynövényeket tartalmaz, nem javasolt használata Pitta dósa testtípus esetén, akikben a meleggel szembeni tűrőképessége csökkent.  Ilyen esetben javasolt inkább az MA 1663 használata. Nem javasolt kombinálni a következő termékekkel: MA926, MA1000, MA1006, MA1007.

  Javasolt dózisa: 2 x 1 tabletta, fogyasztása maximum egy-, másfél hónapig javasolt.

  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 60 tabletta.

  Cikk:

  http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/ajurvedikus-etkezesi-tanacsok-nyarra/

  7 694 Ft 23,68 EUR
  20,73 GBP
 • MA 2, 100 tabl/ 50 G

  MA 2, 100 tabl/ 50 G
  6 496 Ft 19,99 EUR
  17,50 GBP
 • Cukoregyensúly tabletta ( MA 471), 60 tabl/ 30 G

  Cukoregyensúly tabletta ( MA 471), 60 tabl/ 30 G

  A túl sok édesség, nehéz ételek, hosszú ideig tartó stressz és a mozgáshiány mind hozzájárul a cukorintolerancia kialakulásához. A Cukoregyensúly tabletta speciális gyógynövényeinek hatékony kombinációja segíti szervezetünket az egészséges cukoranyagcsere fenntartásában. 1 doboz 1 havi adagot tartalmaz. A Cukoregyensúly tablettát alkotó legfontosabb gyógynövények az ájurvédában arról ismertek, hogy segítik a szénhidrát-anyagcserét, szabályozzák az emésztést, és támogatják a máj működését. A Cukoregyensúly tabletta (MA 471) és a Glucostat tabletta (MA 1407) összetétel nagy mértékben azonos, a Glucostat tabletta további értékes gyógynövényeket is tartalmaz.

  4 970 Ft 15,29 EUR
  13,39 GBP

  Nincs készleten

 • Májvédő tabletta I. (Livomap - MA 579), 30 G

  Májvédő tabletta I. (Livomap - MA 579), 30 G

  Az ájurvéda szerint amikor a máj túlterhelődik, speciális tápanyagokra van szüksége, melyet a Májvédő tabletta I. (MA 579) és Májvédő tabletta II. (MA 937) biztosít. A májvédő szirup gyorsabb hatású (MA 936).

  A máj rendkívül fontos szerv, működését keserű ízű gyógynövények táplálják. A Maharishi Ájurvéda szerint a májat a Ranjaka Pitta szubdósa irányítja és az emésztés tüze (Bhuta Agni) irányítja, melynek öt altípusa van. Az “Agni” az ájurvéda szerint az egészség egyik legfontosabb szabályozója, ezért rendkívül fontos, hogy egyensúlyban legyen, azaz ne legyen se magas, se alacsony, se egyenlőtlen. Az egyensúlyba került “Agni” “intelligens” vér összetételt eredményez, mely a májból kiáramlik. Az “intelligens” vér támogatja a fizikai és szellemi energiákat, a megfelelő oxigén áramlást és jó immunfunkciót. A májvédő tabletták és a gyorsabban ható szirup támogatja az “Agni” öt altípustát az egyensúly fenntartásában abban az esetben is, ha komoly Pitta vagy Agni egyensúlytalanság jegyei mutatkoznak. A Boerhaavia és a Gulancha Tinospora gyógynövények kombinációja erősíti a máj méregtelínő funkcióját. Az erősen keserű gyógynövények, a Bhumi Amalaki, Artemisia absinthium (Fehér üröm) és Neem nagy támogatást nyújtanak a máj összes funkciója számára.

  A speciális ájurvéda készítmény:

  - segíti a máj méregtelenítő funkcióját az emésztetlen méreganynagok (“Ama”) eltávolításában. Az “Ama” a tápanyagok megfelelő hasznosítását megakadályozhatja.

  - tisztítja a test csatornáit - erősíti a máj anyagcsere folyamatait (“Bhuta Agni”)

  - fenntartja a máj intelligens funkcióját , mely során a vér különböző sejtes elemei (Ranjaka Pitta), az epe, illetve egyéb a szervezet működéséhez szükséges tápláló, támogató testfolyadékok képződnek.

  - elősegíti az emésztés és anyagcsere legelső lépését (Jathar Agni) , ami a táplálék megfelelő lebontását biztosítja.

  60 tabletta

  7 075 Ft 21,77 EUR
  19,06 GBP
 • MA 1000, 30 G

  MA 1000, 30 G
  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 60 tabletta
  5 891 Ft 18,12 EUR
  15,87 GBP
 • MA 1010, 30 G

  MA 1010, 30 G

  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 60 tabletta.

  Cikk:

  http://www.tminfo.hu/maharishi-ajurveda/ajurvedikus-etkezesi-tanacsok-nyarra/

  7 694 Ft 23,68 EUR
  20,73 GBP
 • Gyógynövénytabletta a gyönyörű bőr eléréséért (Radiant Skin, MA 926),30 g

  Gyógynövénytabletta a gyönyörű bőr eléréséért (Radiant Skin, MA 926),30 g

  A jó egészség és a gyönyörű bőr legfőbb ellenségét az ájurvédában úgy hívják szanszkrit nevén, hogy „ama”. Az ama nem más, mint a sejtekben, testnedvekben, szövetekben összegyűlt emésztetlen salakanyag. A felgyülemlett ama gyengíti a testet és az immunrendszert, öregedést, betegséget okoz. Az ama jelenlétének első jelei közvetlenül a bőr első rétegében nyilvánulnak meg és ezek láthatóak is, azaz a bőr száraz, fénytelen, korán öregedő lesz. Ahogy az ama gyarapodik, hat a vérre és a mélyebb szövetekre. Ez hatással van a bőr második rétegére, amit úgy hívnak szanszkritul, hogy raktadhara, “ a vért tartalmazó”. Ez a bőrben egyensúlytalanságot okoz, megjelennek a pattanások, a bőr elszíneződik, érzékeny lesz. A Gyógynövénytabletta a gyönyörű bőr eléréséért (Radiant Skin, MA 926) készítményben a gyógynövények egyedülálló kombinációja segít eltávolítani az amát, hidratálja a bőrt, ami ezáltal újra egyensúlyba kerül, és ragyogni fog. 

  Az ájurvéda szerint a víz döntő szerepe a bőr támogatásában rejlik. A bőr hat rétegből épül fel. Az első réteg neve szanszkrit nevén udakdhara, “a vizet tartalmazó réteg”. Ezt a réteget awabhasininek is hívják, azaz a  belső ragyogás tükröződése. Mivel a nedvesség felelős a bőr fényességéért, ezért ha dehidratálódik a szervezet, a bőr fakulni kezd. Éppen ezért az ájurvéda belülről kezeli ezt a problémát, belsőleg használ vízterápiát, valamint olyan gyógynövény-készítményt, mint például a Gyógynövénytabletta a gyönyörű bőr eléréséért (Radiant Skin, MA 926). 

  Kiváló minőségű bőrtápláló. Csökkenti a nem megfelelő emésztés miatt felgyülemlett mérgeket, ami a bőrhibák forrása. Még hatékonyabb a Triphala tabletta (MA 505) készítménnyel. 1 doboz 1 havi adagot tartalmaz

  6 436 Ft 19,80 EUR
  17,34 GBP

  Nincs készleten

 • Gyógyolaj az orrüregek tisztításához (Nasal- Nasya Oil, MP 16), 10 ml

  Gyógyolaj az orrüregek tisztításához (Nasal- Nasya Oil, MP 16), 10 ml
  Ingredients: Sesamum indicum seed oil, Caprae Lac, Asparagus racemosus root extract, Rubia cordifolia root extract, Nelumbo nucifera flower extract, Adhatoda vasica extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Solanum xanthocarpum extract, Nelumbo nucifera stemen extract, Pavonia odorata root extract, Hemidesmus indicus root extract, Leptadenia reticulata extract, Uraria picta extract, Cinnamomum cassia leaf extract, Elettaria cardamomum seed extract, Nymphaea stellata flower extract, Berberis aristata stem extract, Cyperus scariosus root extract, Cyperus rotundus root extract, Embelia ribes fruit extract, Vetiveria zizanioides root extract, Desmodium gangeticum extract, Vitex agnus-castus seed extract, Bombax malabaricum bark extract, Cinnamomum zeylanicum bark extract, Aegle marmelos bark extract, Santalum album wood extract, Curcuma longa root extract, Cedrus deodara wood extract.
  2 364 Ft 7,28 EUR
  6,37 GBP
 • Életerő Rasayana, (Rasayana for Vitality, MA 2) 100 tabl/50 g

  Életerő Rasayana, (Rasayana for Vitality, MA 2) 100 tabl/50 g

  Támogatja a normális húgyivarszervi működést, emésztést és megfelelő energia szint elérését.

   Ha a húgyutak nem működnek megfelelően, méreganyagok halmozódnak fel a szervezetben, melyek felfelé terjedő fertőzés okozhatnak.

  A gyógynövény készítmény támogatja a teljes húgyivarszervi működést, valamint erősíti az emésztést, felszívódást és az anyagcserét. A készítmény segíti a tápanyagok gyors mozgását, eljutását a sejtekhez és a szervekhez, táplálva ezáltal a szervezet szöveteit, a reproduktív szövetet, nyirok szövetet, vérsejteket, izom és zsírszövetet.

  A királydinnye teljesítmény növelő hatásáról ismert és különösen tápláló a húgyivarszervekre, elősegítve a többi gyógynövény hatását is.

  Az Amalaki erősíti a 13 agnit (emésztés tüze) és egyensúlyozza a szervezet természetes ürítő funkcióit, folyamatait (Apana Vata), miközben nem hajtja ki a vizet a szervezetből, mint   a vízhajtó tabletták. Tehát segít eltávolítani a mérgező anyagokat a szervetetből, de nem terheli túl a húgyutakat.

  Guduchi az ájurvédában ismert tisztító és tápláló hatású növény, kedvező hatásait a húgyivarszervekre is kifejti.

  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz

  6 496 Ft 19,99 EUR
  17,50 GBP
 • Maharishi Amrit Kalash SZETT (MA 4T + MA 5)

  Maharishi Amrit Kalash SZETT (MA 4T + MA 5)
  A gyümölcs- és gyógynövénypaszta tabletta formájában is kapható (MA 4 T), mely és cukor nélkül készül, így azok is fogyaszthatják, akik cukormentes diétára szorulnak.

  30 343 Ft 93,36 EUR
  81,75 GBP

  Special Price 26 799 Ft 82,46 EUR
  72,20 GBP

  Nincs készleten

 • Maharishi Amrit Kalash SZETT (MA 4 + MA 5)

  Maharishi Amrit Kalash SZETT (MA 4 + MA 5)
  Az Amrit Kalash kifejezés annyit tesz: a halhatatlanság edénye. Az Amrit Kalash számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. Kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is. Receptje visszanyúlik egészen az Ájurvéda több ezer éves indiai eredetéig, amikor fiatalító és teljesítménynövelő hatásáról híressé vált. Ma az Amrit Kalash táplálék kiegészítőnek számít, mely kivételesen nagy hatással bír testre és elmére egyaránt.

  30 343 Ft 93,36 EUR
  81,75 GBP

  Special Price 26 799 Ft 82,46 EUR
  72,20 GBP

 • Triphala - gyümölcsöket tartalmazó ájurvédikus étrendkiegészítő tabletta MA 505, 250 G

   Triphala - gyümölcsöket tartalmazó ájurvédikus étrendkiegészítő tabletta MA 505, 250 G

  A Triphala tabletta az ájurvédában a legalapvetőbb ájurvédikus keverék. Összetevői harmonizálják, regenerálják mind a három természeti alap princípiumot, azaz a Vata, Pitta és Kapha dósákat. Összetevők: 96 % növényi tartalom; Terminalia chebula, Emblica officinalis, Terminalia belerica szárított porított gyümölcse, Rosa centrifola porított virágzata; Alkalmazás: Vegyünk be 1-2 tablettát az esti órákban, meleg vízzel. A napi 2 tabletta összesen 1920 mg napi növényi összetevő bevitelét jelenti. Mivel a Maharishi Ájurvéda Triphala enyhe hatású, hosszabb ideig szedhető, így alaposan megtisztítja a szervezetet, és felszabadítja a méreganyagokat – mélyrehatóan megtisztítva a vért, a nyiroknedveket, az izmokat és a zsírszövetet, különösen tartós szedés esetén.

  A Triphala tabletta javasolt fogyasztása:
  Napi 1-2 tabletta étkezés után 10 perccel langyos vízzel elfogyasztva. Amennyiben székletlazító hatását szeretnénk előtérbe helyezni, ebben az esetben lefekvéskor fogyasszuk 1-2 tablettával, szintén langyos vízzel elfogyasztva.

  250 tabletta

  13 500 Ft 41,54 EUR
  36,37 GBP
 • Maharishi Amrit Kalash lekvár, 600 g (MA 4)

  Maharishi Amrit Kalash lekvár, 600 g (MA 4)

  Az Amrit Kalash kifejezés annyit tesz: a halhatatlanság edénye. Az Amrit Kalash számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. Kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is. Receptje visszanyúlik egészen az Ájurvéda több ezer éves indiai eredetéig, amikor fiatalító és teljesítménynövelő hatásáról híressé vált. Ma az Amrit Kalash táplálék kiegészítőnek számít, mely kivételesen nagy hatással bír testre és elmére egyaránt.

  Az MA 4 lekvár, napi 2 x 1 teáskanálnyi fogyasztása mellett bő 1 hónapra elegendő.

  16 952 Ft 52,16 EUR
  45,67 GBP

  Special Price 14 724 Ft 45,31 EUR
  39,67 GBP

 • Maharishi Amrit Kalash cukormentes tabletta, 60 g (MA 4T)

  Maharishi Amrit Kalash cukormentes tabletta, 60 g (MA 4T)

  Az Amrit Kalash kifejezés annyit tesz: a halhatatlanság edénye. Az Amrit Kalash számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. Kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is. Receptje visszanyúlik egészen az Ájurvéda több ezer éves indiai eredetéig, amikor fiatalító és teljesítménynövelő hatásáról híressé vált. Ma az Amrit Kalash táplálék kiegészítőnek számít, mely kivételesen nagy hatással bír testre és elmére egyaránt.

  Az MA 4T tabletta, 60 tablettát tartalmaz, mely 1 hónapra elegendő 2 x 1 dózisú adagolással.

  16 952 Ft 52,16 EUR
  45,67 GBP

  Special Price 14 724 Ft 45,31 EUR
  39,67 GBP

  Nincs készleten

 • Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta, 30 g (MA 5)

  Maharishi Amrit Kalash Ambrózia Tabletta, 30 g (MA 5)

  Az Amrit Kalash kifejezés annyit tesz: a halhatatlanság edénye. Az Amrit Kalash számtalan tudományos kutatás tárgyát képező, világszerte elterjedt és híres gyógynövény készítmény, amely rendkívül értékes - a Himalája hegyoldalain lévő sűrű erdőkből származó – gyümölcsök, gyógynövények valamint ásványi anyagok keverékéből készül. Kétféle alakban kapható: lekvárként és tablettaként is. Receptje visszanyúlik egészen az Ájurvéda több ezer éves indiai eredetéig, amikor fiatalító és teljesítménynövelő hatásáról híressé vált. Ma az Amrit Kalash táplálék kiegészítőnek számít, mely kivételesen nagy hatással bír testre és elmére egyaránt.

  Az MA 5  tabletta, 60 tablettát tartalmaz, mely 1 hónapra elegendő 2 x 1 dózisú adagolással.

  14 105 Ft 43,40 EUR
  38,00 GBP

  Special Price 12 397 Ft 38,15 EUR
  33,40 GBP

 • Ayur Immune (MA 1000), 30 g

  Ayur Immune (MA 1000), 30 g

  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz 60 tabletta 

  Ayur Immune (MA 1000) ellenálló képességet fokozó, holisztikus, Maharishi Ájurvéda készítmény. A téli időszak kezdete előtt 45 nappal való rendszeres fogyasztásával a természetes immunitást támogathatjuk. Hatékony kombináció a Ayur Immune (MA 1000) és az Erő Rasayana tabletta (MA1) együttes alkalmazása.

  5 891 Ft 18,12 EUR
  15,87 GBP
 • Be Trim II (MA 1007, Meda II ), 50 g

  Be Trim II (MA 1007, Meda II ), 50 g
  1 doboz 1 havi adagot tartalmaz
  7 694 Ft 23,68 EUR
  20,73 GBP
 • Garsan selyemkesztyű

  Garsan selyemkesztyű
  4 937 Ft 15,19 EUR
  13,30 GBP
 • Kapha Tea, 20 filteres, 30 g

  Kapha Tea, 20 filteres, 30 g

  Az aromatikus fűszerek, mint a gyömbér, sáfrány és a kardamom ebből a forró és fűszeres teából élénkítő italt varázsolnak. Kellemes hatású hideg, esős időszakban, citrommal ízesítve a leghatékonyabb.

  1 767 Ft 5,44 EUR
  4,76 GBP
 • Gyógyolaj az orrüregek tisztításához (Nasal-Nasya Oil, MP 16), 50 ml

  Gyógyolaj az orrüregek tisztításához (Nasal-Nasya Oil, MP 16), 50 ml

  Ingredients:

  Sesamum indicum seed oil, Caprae Lac, Asparagus racemosus root extract, Rubia cordifolia root extract, Nelumbo nucifera flower extract, Adhatoda vasica extract, Glycyrrhiza glabra root extract, Solanum xanthocarpum extract, Nelumbo nucifera stemen extract, Pavonia odorata root extract, Hemidesmus indicus root extract, Leptadenia reticulata extract, Uraria picta extract, Cinnamomum cassia leaf extract, Elettaria cardamomum seed extract, Nymphaea stellata flower extract, Berberis aristata stem extract, Cyperus scariosus root extract, Cyperus rotundus root extract, Embelia ribes fruit extract, Vetiveria zizanioides root extract, Desmodium gangeticum extract, Vitex agnus-castus seed extract, Bombax malabaricum bark extract, Cinnamomum zeylanicum bark extract, Aegle marmelos bark extract, Santalum album wood extract, Curcuma longa root extract, Cedrus deodara wood extract.

   

  9 877 Ft 30,39 EUR
  26,61 GBP

  Nincs készleten

21 termék

oldalanként

Mozaik  Rövid leírással 

Csökkenő irány beállítása
A maharishiajurveda.com weboldal teljes terjedelmében a STAR-RESA LTD. (továbbiakban, mint üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal teljes, vagy bármely részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos a maharishiajurveda.com oldalait, vagy annak bármely részét más webhelyekre beilleszteni minden más egyéb módon felhasználni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. A weboldalon található szerzői jogvédelem adat álló tartalmak felhasználásához minden esetben az oldal üzemeltetőjének írásbeli engedélye szükséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. STAR-RESA LTD., © All rights reserved / Minden jog fenntartva 2012-2017