Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aggodalommentesen a Maharishi Ájurvéda segítségével

Az iparosodott nemzetek felnőtt lakosságának 70%-a küzd érzelmi egyensúlytalansággal, s közülük is több, mint 30%-ot képvisel azok száma, akik többé kevésbé intenzíven szenvednek az ún. kiégés szindróma tüneteitől. Az Ájurvéda hagyománya szerint a stressz fokozott jelenléte a Vata dósa egyensúlyának megrendüléséhez vezet, mely testi és lelki tünetekben egyaránt megmutatkozik.

Forrás: Dr. Wolfgang Schachinger

 „Évente kb. 200 páciensemen végzek ájurvédikus tisztító kezelést, úgynevezett Pancsakarmát. Továbbá több, mint 3000 beteg jött el hozzám Maharishi Ájurvédikus pulzusdiagnózisra. Többségükön azt tapasztalom, hogy a Maharishi Ájurvéda gyógynövényes formulái és kezelési eljárásai nagy mértékben javították egészségi állapotukat. Szakmai tapasztalataim alapján jó szívvel ajánlom a Worry Free ájurvédikus készítményt.” - állítja Dr. Wolfgang Schachinger.

Az iparosodott nemzetek felnőtt lakosságának 70%-a küzd érzelmi egyensúlytalansággal, s közülük is több, mint 30%-ot képvisel azok száma, akik többé kevésbé intenzíven szenvednek az ún. kiégés szindróma tüneteitől. Az Ájurvéda hagyománya szerint a stressz fokozott jelenléte a Vata dósa egyensúlyának megrendüléséhez vezet, mely testi és lelki tünetekben egyaránt megmutatkozik.

 Amikor a Vata növekszik a szervezetben, az alábbi pszichés tünetek nagyobb valószínűséggel jelennek meg: aggodalmaskodás, nyugtalanság, feledékenység, alvási panaszok, nehéz elalvás, éjszakai éberség, csökkenő lelkesedés, nappali fáradtság, kimerültség. 


Az „Elme nyugalma tabletta (Worry Free - Vata Balance, MA 1401)” készítmény a benne rejlő gyógynövények segítségével kiválóan egyensúlyozza a Váta felborult harmóniáját. Hagyományos ájurvédikus receptúra alapján készült formuláról van szó, mely hatóanyagainak köszönhetően gyors enyhülést nyújt. Hét gyógynövény és egy ásványi összetevő alkotja. A hét ájurvédikus gyógynövény közül három növényi gyökérzet. Táplálja, erősíti és nyugtatja az idegrendszert, s mint a gyökérzet minősége általában, a készítmény is magában hordozza a stabilitást. Az „Elme nyugalma tabletta (Worry Free - Vata Balance, MA 1401)”  gyógynövény tabletta Ashwagandha (téli cseresznye), édesgyökér és Jatamansi (indiai nárdus) gyökerének porított hatóanyagait tartalmazza. Utóbbiak nyugtató, de ugyanakkor memória növelő hatással is bírnak. Amint a növények levelei a földet a kiszáradástól védik, a további három gyógynövény is nedvességgel látja el a testet és óvja az elmét: A Gotu kola, Indiai Tinospora (Guduchi) és a Shankapushpi.

A készítmény hatóanyagai közül fontos kiemelni a Galangal gyökeret, mely fokozza az emésztést, az „Agni-t”, vagyis az emésztő tüzet. Ezáltal serkenti az egyéb gyógynövényekből származó hatóanyagok felszívódását. A Galangal gyökér a gyakran Vata egyensúlyzavarra visszavezethető emésztési gondokat helyreállítani képes, megszünteti az étvágytalanságot és a kellemetlen gázképződést.

Az ásványi anyagok közül folyami kagyló gyöngyéből származó gyöngyházport tartalmaz a készítmény. A gyöngyök feldolgozása, s az említett kivonat előállítása akár több napot is igénybe vehet. A gyöngyhöz társított szimbólum a fényes telihold, melynek nyugodtsága, világos minősége a készítményben is jelen van. Ha egyetlen mondatban szeretnénk összefoglalni, akkor az „ájurvédikus nappali megnyugtatószer” a legjobb kifejezés erre a gyógynövény kombinációra.

Jelentős különbség - az akár függőséget is okozó -  modern nyugtatószerekhez képest, hogy míg az utóbbiak kémiai szerek; az ájurvédikus „Elme nyugalma tabletta (Worry Free - Vata Balance, MA 1401)” tabletta kizárólag természetes, növényi és ásványi összetevőkből áll. Mentes mindenféle függőséget okozó hatóanyagtól, mellékhatása nincs. Gyengéden támogatja a test és elme működését; nyugalmat, higgadtságot, világos gondolkodást, érzelmi egyensúlyt és szikrázó memóriát kölcsönöz.

Ha aggodalmaskodónak, nyugtalannak és feszültnek érezzük magunkat, forduljunk bizalommal ehhez a Maharishi Ájurvéda formulához, mely mellékhatásoktól mentesen nyújt enyhülést, egyensúlyt és egészséget.

Tartalomhoz tartozó címkék: Test és lélek